Tőlünk mindig a legjobb minőségettanácsadástmegbízhatóságot kapja.


Rólunk

A Mediservis egy 1992-ben alapított magán vállalkozás. Egészségügyi berendezésekkel, segédeszközökkel, kompresszorokkal, de főleg a Chirana fogászati berendezéseivel foglalkozik. Igen nagy a Chirana alkatrész bázisunk, ezért is tudjuk szinte azonnal orvosolni a problémákat, ha adódnak.

A kezdetektől fogva Chirana fogászati berendezések a fő ágazatunk. Több tíz külföldi fogászati kiállításon vettünk részt jelentős sikerekkel. A Chirana cég kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon és 2016-ig Romániában is a viszonteladóinkon keresztül.

Az egészségügynek és a lakosságnak, különböző egészségügyi berendezéseket és segédeszközöket biztosítunk üzletünkben, ezek vérnyomásmérők, egészségügyi kis székek, infra lámpák, vércukor mérők, csipeszek, szikék, és sok egyéb.

A Mediservis dolgozói szívélyesen adnak bárminemű információt a kedves érdeklődőknek, és kiszolgálja kedves vásárlóit, és tanácsot ad a Chirana fogászati berendezésekkel kapcsolatban. Bárminemű műszaki, vagy a vásárlással kapcsolatos információra van szükségük, hívjanak vagy írjanak e-mailt magyarul is.


Cégünk történelme